zomer-2016-233

Groeien in liefde is prachtig. Iedere keer dat je kan voelen dat je liefde verruimd is, dat je de liefdes- en levensstroom weer of dieper kan voelen kan er veel ontroering en grote dankbaarheid aanwezig zijn in jou. Dankbaarheid voor de liefde zelf. Liefde is gezond, heilzaam, vreugdevol, verwarmend, dienend, geeft het leven zin. Liefde is van zichzelf oordeelloos, kent geen verwachtingen, is onbegrensd en deelt zich eindeloos. Liefde kent geen projecties en geen identificaties. Liefde verbindt. Het zorgt voor nieuwe echte en pure innerlijke verbindingen en verbindingen met anderen.

Deze workshops zijn bedoeld voor mensen die hier al bewustzijn in hebben ontwikkeld en daar al groeistappen in hebt gezet. Want wie de deur van de liefde heeft geopend in zichzelf weet als geen ander dat er redenen en ervaringen waren die je ook hebben doen besluiten om de deur van de liefde ooit te sluiten of op een kier te zetten.

In deze Workshops Groeien in Liefde ga je dieper de liefde in. Je verbindt je op een diepere laag met de liefde in jezelf. Je gaat jezelf nog beter leren kennen om te ontdekken wat jouw manier is om jouw liefde te laten groeien in verbinding met je eigen kracht.

Deze workshops worden o.a. ondersteund met praktische oefeningen, energetisch werk, systemische opstellingen, ademhalingstherapie, lichaamswerk, labyrintwerk. We zullen binnen en buiten werken. Ervaring met energetisch systemisch werk en (in)voelend vermogen is nodig om deel te kunnen nemen. En de openheid en bereidheid om steeds opnieuw te onderzoeken om voor De Liefde te kiezen.

WORKSHOPS STARTEN WEER IN 2019

Aanmelden kan via het Aanmeldformulier