hart-labyrint

 

De Cursus Hartenpad is voor Mannen en Vrouwen die hun hart centraal willen stellen in zichzelf en in contact en relaties met anderen. Leven vanuit je hart in heel je mens(elijk)-zijn. Hoe wil je leven? Hoe kun je nog meer vanuit je hart leven? Je hartskwaliteiten laten spreken, laten groeien, in jouw leven, en in het leven van alledag.

We gaan 18 Eigenschappen vanuit verschillende invalshoeken onderzoeken, zodat jouw hart verder kan openen en jou laten groeien in liefde en in verbinding. We beginnen deze cursus met het vaststellen van jouw persoonlijke groeithema. Bijvoorbeeld, vrijheid in verbondenheid, oordeelloosheid, zelfvertrouwen, levensvreugde, kunnen thema’s zijn waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Door jouw persoonlijke thema te verbinden met de 18 hartskwaliteiten zal je ontvankelijker worden voor jouw gevoelens, voor de liefde, in relatie en verbinding met jezelf, de ander en de wereld.

Dit groei- en ontwikkelingsproces zal ondersteund worden met veel oefeningen. Tijdens de cursus kunnen o.a. de volgende werkvormen ingezet worden: Energetisch werk, systemisch opstellingswerk, ademtherapie, creatieve werkvormen, oefeningen in de natuur, labyrintwerk, contactoefeningen, lichaams/gevoelsbewustzijnswerk o.a. uit de haptonomie, en gespreksrondes/technieken. Theorie en kennisoverdracht is ook onderdeel van de cursus.

Tijdens de cursus mag je ontdekken waar en waarom (in je lijf en je chakra’s)  jouw groei geblokkeerd wordt of juist stroomt en wat je kan ontwikkelen, wat je erbij voelt of niet, of je er moeite mee hebt of niet. Je leert door inzicht en het doorbreken van patronen, andere keuzes te maken (verbanden leggen en doen). Zo kan het voelen en het denken in een nieuw evenwicht komen en kan je doorgroeien.

Jouw groeithema start met de eerste hartskwaliteit Sereniteit en kunnen met alle vervolg-eigenschappen een verbinding maken om in jouw Puurheid samen te vallen.

Deze cursus bestaat uit 18 bijeenkomsten 1 keer per maand verdeeld over dagen en dagdelen, gedurende ca. 1,5 jaar. De cursus wordt afgerond met een persoonlijke presentatie.

Enige kennis en ervaring met energetisch/systeemopstellingen, kennis en ervaring van/met het chakrasysteem is nodig om deel te kunnen nemen aan deze cursus.

Ook is de bereidheid nodig om minimaal 1 uur in de week actief bezig te zijn met de cursusopdrachten.

Minimaal 4 personen, maximaal 8 personen.

STARTDATUM GROEP 6 DINSDAGAVOND 11 SEPTEMBER 2018 (19.30 – 22.00 uur)

Voor de avondbijeenkomsten:

Locatie Cursus Centrum De Smederij, Dorpsstraat 26, 6027 PG Soerendonk

Voor de dagbijeenkomsten (ca. 3 keer) een locatie omgeving Eindhoven/Valkenswaard

Kosten cursus € 1050 (btw vrij), facturering vindt in 2 termijnen plaats. Andere termijnbetalingen zijn bespreekbaar.

Aanmelden kan via het Aanmeldformulier