INLOOPMIDDAG ‘OPENHARTIG vrouw en de overgang’

Ieder jaar zet ik mij in voor een maatschappelijk project. Vanaf eind September 2018 zet ik me in voor vrouwen en de overgang.

Na veel eigen ervaringen met de overgang en al haar fysieke, emotionele en mentale leed en vreugdes, heb ik ervaren dat het een behoorlijke eenzame zoektocht kan zijn om alles helder te krijgen over de overgang en wat het met mij deed en doet. Hormonen, emotionele disbalans, onverwerkt verdriet, gemiste kansen, nieuwe keuzes maken, voeding, opvliegers, slecht slapen, gewrichtsaandoeningen, blaasdisfuncties, problemen met de geslachtsorganen, angst- en paniekaanvallen, hartkloppingen, seksualiteit, het zijn allemaal ervaringen en onderwerpen die voorbij kunnen komen tijdens de overgang en in verschillende fases van de overgang. En dan heb ik nu nog niet alles benoemd.

Ook de kansen die ontstaan, nieuwe mogelijkheden, de kracht die vrijkomt en waar wij vrouwen niet gewoon meer van zijn om die ook als zodanig te kunnen ervaren en in te zetten. Een grote innerlijke opruiming die de weg vrijmaakt voor de tweede helft van je leven, een wedergeboorte van jezelf.

Omdat er met mij zoveel vrouwen in en door de overgang gaan hebben wij elkaar ook veel te vertellen, te leren, te brengen, te ontvangen, te bemoedigen en te bekrachtigen. Door elkaar te gaan ontmoeten en te gaan delen komen we allemaal een stap verder. Samen en met Professionals die lezingen komen geven en informatie kunnen geven over diverse onderwerpen maken zo’n samenkomst extra waardevol.

Wil jij je aansluiten bij deze inloopmiddag OPENHARTIG, dan ben je welkom!

Wanneer: Ongeveer iedere 3e Vrijdagmiddag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur (uitgezonderd feestdagen en schoolvakanties).

DATA 2018:

21  September

19 Oktober

16 November

14 December

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Waar: De Pracht gemeenschapscentrum, De Pracht 2, 5583 CW Waalre

Bijdrage per middag € 2,50 (consumptie voor eigen rekening)