Ik ben Riette Kantelberg, geboren op 12 februari 1966 in Eindhoven als jongste uit een gezin met nog 2 broers.

Mijn jeugdjaren stonden in het teken van topsport, kunstschaatsen. Op het eind van mijn tienerjaren ben ik daarmee gestopt en ben ik gaan studeren.

Na mijn opleiding Commerciele Economie en wat werkervaring te hebben opgedaan, gooide ik al snel het roer om. Psychologie en filosofie boeide mij al vanuit mijn jeugd en tijdens mijn eerste werkervaring diende zich een kans aan op de afdeling personeelszaken. Al snel werd duidelijk dat ik loopbaancoaching een mooie volgende stap vond. Ik stapte over naar een consultancybedrijf en volgde de opleiding psychologie en psychodiagnostiek op de Academie voor Mens en Arbeid in Tilburg (huidige Hogeschool Tilburg). Tot 2000 werkte ik als loopbaancoach, trainer en begeleidde outplacementprojecten.

Na de geboorte van mijn kinderen Caspar (2000) en Senna (2002) ben ik gestart met mijn eigen bedrijf  Senara. In de beginjaren van mijn bedrijf werkte ik in de zakelijke markt. Outplacementbegeleiding, coaching en het opzetten van transformatie processen voor ondernemingen waren mijn kerntaken.

Na het opzetten en tijdens het begeleiden van een transformatie project en proces bij een grote organisatie ben ik onderuit gegaan en kwam ik in een fysieke burn-out terecht. Ik heb een time-out genomen van 3 jaar waarin ik aan de slag ging met diverse opleidingen, cursussen, workshops, therapie te volgen, natuurgeneeskunde samen met medische wetenschap toe te passen, boeken en zelfstudie. Mijn inzichten waren sleutels tot een veel betere gezondheid en welzijn. Door een holistische benadering van mijzelf ben ik uiteindelijk weer in mijn eigen kracht en liefdesstroom gekomen en ontdekte ik ook weer mijn passie in mijn werk. Anderen begeleiden om in hun eigen kracht en liefdesstroom te komen om voller in zichzelf en het leven te staan.

Werken met kleine groepen mensen en veel ruimte voor persoonlijke aandacht is een manier van werken die mij heel goed past. In verbinding van ziel tot ziel, van hart tot hart, van mens tot mens en met een gezonde dosis humor, leef en werk ik met veel plezier.